Jemi në prag të Vitit të Ri dhe bredhi i dekoruar është një nga dekoret, i cili gjendet në çdo shtëpi.

Në këtë drejtim duket se nuk është lodhur shumë këngëtari Korab Shaqiri, i cili në një mënyrë të veçantë ka krijuar “bredhin” e tij, shkruan “Magazina.al”

Korabi ka krijuar një bredh me një grumbull rrobash para rrobalarëses, e të cilit ia ka vendosur vetëm dritat dhe yllin.

Nuk dihet nëse kjo vërtet ka ndodhur në shtëpinë e Korabit apo me këtë fotografi vetëm ka dashur të bëjë shaka këngëtari dhe profesori i UP-së.13

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here