Ekzistojnë 7 cilësi të rëndësishme që duhet të ketë çdo mjek: dhembshuri, etikë pune, profesionalizëm, njohuri, besim, përulësi dhe pasion, sipas Universitetit Amerikan të Antiguas.

Mirëpo bukuria mesa duket është harruar. 

Studimet tregojnë se njerëzit tërheqës janë më bindës dhe japin këshilla më të besueshme. 

Më poshtë ju sjellim 20 mjekë të rinj bukurosh që me siguri çdo vajzë do donte të sëmurej për t’u vizituar prej tyre.

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/roze/do-semureni-kur-t-i-shihni-20-mjeket-e-rinj-bukurosh-do-t-ua-heqin-trurin-613167/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here