Këngëtarja e njohur shqiptare, në një rrëfim për periudhën e gjimnazit për GSH, thotë se djemtë nuk e ngacmonin. “Jo, nuk më ngacmonin se isha si djalë vetë.
Në Elbasan mbaja një kaçavidë me vete dhe një grep nga laboratori i fizikës.
Shpresoj që mamaja të mos e lexojë këtë intervistë sepse akoma nuk e di punën e grepit. Atë të kaçavidës e di. Po në fakt në vitet e gjimnazit kam qenë si një djalë haram”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here