Aktorja Sandra Bullock ka thënë se djali i saj Louis ndikon shumë në punën e saj.

Fituesja e Oskarit – e cila adoptoi një bebe në janar të vitit 2010 – ka thënë se roli i saj si nënë ka bërë që ajo t’i përjetojë edhe karakteret e saj në dy filmat “Extremely Loud” dhe “Incredibly Close” dhe thotë se përvoja e të qenit nënë ka ndikuar edhe në karaktere.

“Kam luajtur rolin e nënës edhe më parë. Më pëlqen të kem fëmijë rrotull. Por, ardhja e Louis ka ndikuar që edhe këto karaktere t’i luaj në një mënyrë tjetër”, tha Bullock.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here