Djali i Will Smith: “Për 18-vjetor do pres penisin”Në një status në rrjetin social Twitter, ai ka bërë të ditur se më 8 korrik të këtij viti, pra në ditëlindjen e 18-të, ai do të bëjë një operacion për të hequr penisin.

“Edhe një hap më tej për të zhdukur kufijtë mes gjinive. Pa penis nuk jam as femër, as mashkull. Jam thjesht njeri”, – ka shkruar Jaden në Twitter.

Ai ka shtuar: “E kam dëshiruar këtë gjë që në moshën 13-vjeçare, por në momentin që do të jem i aftë të kontrolloj të ardhurat e mia, mund ta realizoj ëndrrën për të mos pasur penis të vërtetë”.

Duke mos u mjaftuar me kaq, Jaden do të heqë nga emri i tij germën “n” pas operacionit, në mënyrë që edhe emri të mbetet pa gjini.

Është e vështirë të vendosësh për dhuratën e 18-vjetorit: dikush do makinë, dikush do pushime, dikush pajisje të teknologjisë së fundit dhe dikush do thjesht një penis të prerë…/Blitz/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here