Wayne dhe Coleen Ronney duket se e kanë marrë shumë seriozisht punën e edukimit të djalit të tyre.

Ylli i Manchester United dhe gruaja e tij mund të jenë takuar diku në bankat e shkollës së mesme por ata duket se nuk do ta lejojnë djalin e tyre Kai “të vrapojë” shumë pas vajzave.

Kjo pasiqë Kai është shumë i dhënë pas librave dhe këtë e dëshmon edhe veshja e tij si Peter Pan në ditën e librit në çerdhe.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here