Djali i Qumilit prezanton nusen Sevdai Radogoshi mbetet njëri ndër humoristët më prodhues, që nuk ndalet së prezantuari projekte të këndshme e gjithë humor, shkruan “Kosovarja”.

Në projektet e Sevdaiut, ndër vite janë bashkuar edhe familjarët e tij, si vëllai Lili, vajza Zana, vajza e vëllait Granita, etj. Ai që ka qëndruar më gjatë, është i biri, Bimi. Edhe Bimi ka sens për humor dhe mirëpritet nga dashamirët e humorit “prodhim nga Gjakova”.

Ua prezantojmë Bimin me bashkëshorten e tij. Që të dy duken bukur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here