Majlinda Zeka para një muaji në jetë ka sjellë djalin e saj Roanin.

E padyshim që vëmendja mediale ishte te babai i foshnjës, këngëtari Majk i cili para disa ditësh bleu shumë dhurata për të birin, shkruan lajmi.net

Mirëpo, Roani ka marrë edhe një dhuratë të shtrenjtë, që nuk vjen nga i ati!

Fjala është për një zinxhirë dore, ku është i shkruar emri i tij dhe data e lindjes.

E kjo dhuratë, atij i erdhi nga tezja e nënës së tij

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here