Dj Blunt dhe mariuhanaDj Blunt është një nga Dj-të më të njohur në vend, i cili gjithashtu sjellë edhe shumë këngë e videoklipe.Blunt, dihet që ka pasion edhe për tatuazhet. Ai ka shumë të tillë në trupin e tij.

Dj Blunt, sot në profilin e tij zyrtar në Instagram ka shfaqur një gjethe mariuhane, të cilën e ka cilësuar si perfekte.

A thua në çfarë “tripa” ka qenë Dj Blunt kur e ka postuar këtë foto?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here