Divorci u kushton Angelina Jolie dhe Brad PittDivorci i Angelina Jolie dhe Brad Pitt mund të kushtojë shumë më tepër nga sa e kemi menduar të gjithë, madje edhe ata vete.

Ata kanë rënë dakord të punojnë me gjyqtarin John Ouderkirk deri më 31 Dhjetor 2017, një ore punë me të kushton 450 dollarë, e po ashtu Angelina shpenzon 1.250 dollarë për një orë për secilin nga avokatët e saj kryesorë.

Nëse do të mbledhim këto shkon diku tek 6 milionë dollarë, shkruan Ora, përcjellë Klan Kosova.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here