Shumë njerëz të famshëm mbajnë syze, disa i mbajnë ato për të parë dhe disa mbajnë syze dielli.
Ka edhe nga ata që për t’u dukur ndryshe përdorin lentet e kontaktit.
Shihni si duken disa nga VIP-at ! /BalkanWeb/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here