Nuk e dimë nëse ka dashur vetë kështu apo dy koleget e tij nuk i kanë krijuar hapësirë për t’u afruar më shumë, por kështu ka ndodhur.
Teksa gjendeshin bashkë ne një koncert ku kryesisht është kënduar muzika popullore, Artiola Toska dhe Poni kanë qenë shumë pranë njëra tjetrës dhe bashkë kanë bërë shumë foto për t’i patur në formën e kujtimit, ndërkohë që dy vajzave nuk iu ndahej edhe Sinani i cili për hir të së vërtetës në këtë foto shfaqet i distancuar.
Por edhe pse në distancë, Sinani përsëri tregohet i qeshur, duke i respektuar të dy vajzat me të cilat gjithmonë thotë se ka kaluar mirë. (Bluetooth)

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here