Siç është bërë e njohur, Martin Skorsi do të xhirojë një film rreth Frenk Sinatrës Kluni, Dikaprio apo Dep si Frenk Sinatra?dhe mafies dhe planifikon që rolin kryesor t’ia ndajë aktorit të tij të preferuar, Leonardo Dikaprio.

Mirëpo, vajza e Frenk Sinatras dëshiron që babin e saj ta luajë Xhorxh Kluni. Mirëpo, edhe pse e tërë familja, së bashku me vajzën e këngëtarit të famshëm, kërkon që Frenkun ta luajë Kluni, ndërsa Skorsi insiston në Leonardon, studio ‘Mandalay Entertainment’, që e bën produksionin e filmit, kërkon që Skorsi ta angazhojë Xhoni Depin.

Premiera e filmit është paraparë për vitin 2011, kështu që nuk ka dyshim se së shpejti do të mësojmë se kush në të vërtetë do të luajë këtë rol.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here