Supermodelja Naomi Campbell, tre herë në vit shkon në detoksim ekstrem i cili përfshinë konsumimin e vetëm shurupit nga panja, specit të kuq dhe lëngut të limonit në koktej.

Manekinia tashmë disa ditë pi vetëm koktej të tillë, sepse beson se në këtë mënyrë e mban figurën perfekte të trupit. “Mundohem ta bëj këtë tre herë në ditë. Më së gjati në këtë koktej kam qëndruar 18 ditë.

Është mirë nganjëherë ta opastroni trupin tuaj”, ka deklaruar Naomi, e cila shpesh kërcen edhe me litar, sepse me këtë, siç thotë ajo, arrin të humbë në peshë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here