Diellza mendon ti rikthehet profesionitPra, ndër vite Diellza Kolgeci ka bërë shumë dhe vazhdon të bëjë edhe më tej. Duket që asaj nuk i mungon asgjë, pos krijim të familjes.

Bukuroshja ka thënë se brenda dy viteve edhe mund të ndodh ndonjë gjë në këtë drejtim.

Ndryshe, Diellza Kolgeci shprehet se po mendon ti rikthehet më seriozisht profesionit të saj të vërtetë, juridikut.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here