Diellza Kolgecit nudo Ajo ishte shpallur Miss Kosova në vitin 1996, më pas provoi edhe aktrimin e këndimin, ndërsa tani nuk bënë pjësë në asnjërin nga këto fusha.

Diellza Kolgeci, për një kohë u indentifikua si Diellza e Bjeshkëve të Nemura, nga filmi “Dashuria e Bjeshkëve të Nemura”, por në pjesën e dytë të filmit me të njejtin emër, Diellza më nuk shfaqet si një vajzë e ndrojtur Malësore me veshje kombëtare, por një nga ato vazjat që nuk e ka aspak problem të dal edhe nudo, shkruan Magazina.al

Në një pjesë nga filmi “Dashuria e Bjeshkëve të Nemura 2”, Diellza shihet në një krejt nudo dhe në skena mjaftë erotike , skena të cilat shihen rrallë në filmat shqiptarë, transmeton Magazina.al

Por më gjithë guximin që kishte treguar Diellza në këtë pjesë të filmit, as kjo paraqitje e saj nuk e zgjoj interesimin për të, pasi Diellza nuk është parë në ndonjë projekt tjetër filmik.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here