Edhe pse ka vite që ajo u zgjodh ndër vajzat më të bukura kosovare ishte viti 1996 i cili i dha një epitet dhe u zgjodh Miss Kosova, shkruan Kosovarja.

Diellzën përveç asaj që u zgjodh si më e bukura, ajo u identifikua edhe si vajza e ‘Bjeshkëve të Nemuna’. Diellëza e cila nuk preferon të flasë shumë për jetën e saj private dhe në këtë pjesë ajo gjithmonë ka patur një kujdes të shtuar. Statusi i saj vazhdon të jetë beqare.

Vajza shtatë lartë dhe me një bukuri të veçantë e karakterizon edhe pjesa e humanizmit personalitetin e saj edhe pse ajo për këtë pjesë nuk dëshiron të flas ta bëjë publike. Ajo e ndjen në shpirt dhe përgjegjësi morale kur behët pjesë e një ndihmese për një person , familje apo komunitet në nevojë.

Figurën e të bukurës Diellza kemi pas mundësi ta shohim në të gjitha fushat ku ka treguar një zotësi të pa parë si në muzikë, aktrim, modelin , prezantim dhe politikë. Diellza vazhdon të jetë në top formë ashtu e bukur dhe vitale edhe sot. /Kosovarja/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here