Eventet e ndryshme që organizohen janë edhe një mundësi ku njerëzit njihen me njëri-tjetrin.

Ndonjëherë ky cast njohjeje, flirtimi, shkëmbimi numrash telefonash… etj mund të bëhet koment diskutues në “Bluetooth”, kur rasti sjell një personazh të njohur. Këtë herë ajo është Miss-i dhe këngëtarja Diellza Kolgeci.

Pas sfilatës së modës të organizuar në Prishtinë nga Fashion TV, në një lokal të njohur të gjithë pjesëmarrësit janë takuar dhe kanë pirë ndonjë gotë.

Diellza aty është ndeshur me dikë dhe pasi kanë bëra një bisedë njohjeje, ja ku shfaqen duke shkëmbyër edhe kartvizitat.

Këngëtaren Kolgeci në fakt kemi kohë që nuk e kemi parë me ndonjë këngë të re. Mos ndoshta kjo do të thotë se ajo e ka braktisur muzikën?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here