DiellzaDiellza Kolgeci është motër e dy vëllezërve, lidhja me të cilët përherë ka qenë speciale dhe e fortë dhe kjo është dëshmuar disa herë edhe nëpërmjet fotografive të publikuara, shkruan “Kosovarja”.

Sot, përmes një njoftimi, Diellza ka njoftuar për ikjen nga kjo jetë të gruas së vëllaut, Edit. Merret vesh se nusja e vëllait të Diellzes, Mera, prej kohësh po vuante nga sëmundja e kancerit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here