Këngëtarja e njohur, Dido, është duke punuar në albumin e saj të ri, ndërsa besohet se ajo ka bashkëpunuar me disa emra të mëdhenj.

Krijuesja e hitit “Stan” është kthyer në studio për të punuar në këngët e reja të albumit të saj të katërt, ndërsa pritet të bashkpunojë me emra të mëdhenj”.

“Ajo po punon përsëri dhe është në studio duke regjistruar material fantastik. Ajo ka ekip fantastik prapa saj dhe do të jenë së paku dy duete befasuese në këtë album”, ka thënë një burim për Daily Mirror.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here