Leonardo DiCaprio ka dhënë rreth 1.3 milion për bamirësi. Këtë ai e ka bërë gjatë ditëlindjes së tij të 37 –të.

Aktori i disa filmave e ka mbajtur një mbrëmje të madhe në New York, të premten e kaluar, përderisa ka rritur donacionet për Fondacionin Leonardo DiCaprio Foundation duke dhënë para për projekte që kanë të bëjnë me shpëtimin e botës së egër si dhe për rëndësinë që të pimë ujë të pastër të pijes.

Në këtë eveniment kanë marrë pjesë edhe disa kolegë të DiCarios.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here