Leonardo DiCaprio dhe Blake Lively janë duke e shqyrtuar që të zhvendosen së bashku pasi diskutuan mundësinë e të jetuarit me njëri-tjetrin.

Aktori i “Inception” kërkon të kalojë sa më shumë kohë me të dashurën e tij dhe dyshja është duke menduar që të blejë një shtëpi.

“Leo dhe Blake janë vërtet të lumtur tani për tani. Ata kanë biseduar për të ardhmen e tyre dhe kjo përfshin krijimin e një shtëpie së bashku. Leo i ka thënë Blake se ajo mund t’i besojë atij”, tha një burim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here