Leonardo DiCaprio i ka djegur vithet gjatë xhirimit të filmit të ri ‘Wolf of Wall Street’.

Aktori është dashur të xhirojë skena lakuriqe me tri bukuroshe, mirëpo, ai nuk e kishte ditur se kamerat e kishin ngrohur karrigen ku ishte ulur lakuriq dhe ishte djegur, duke i ndërprerë xhirimet për pak kohë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here