Mania për të përdorur opsionin më të ri në Instagram ajo e videos Live, i ka kapluar dhe vipat tanë.

Dhurata Dora është një nga këngëtaret e famshme e cila e ka përdorur disa herë live-n, ku iu është përgjigjur pyetjeve të fansave të shumtë.

Por në videon e fundit live fansat kanë parë një koment të Encës: “Bëhu e gjallë”, dhe këngëtarja kosovare nuk i është përgjigjur fare mikes së saj.

Nuk dihet arsyeja e këtij veprimi, mbase Dhurata nuk e ka parë fare komentin, edhe pse vështirë ta thuash këtë gjë, ose diçka ka ndodhur mes të dyjave.

Ngelet për tu zbuluar në të ardhmen.19

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here