Dhurata Dora prezanton nënënNe sapo e njohëm dhe menduam se është e motra por, jo!. Zonja në fjalë është e ëma e këngëtares, Dhurata Dora.

Këngëtarja nëpërmjet Instagram ka uruar të ëmën me rastin e ditëlindjes së saj me fjalët më të bukura.

“Nëna është ajo që mund ta zërë vendin e kujtdo por, që vendin e saj nuk mund ta zërë askush”.

Dhurata Dora prezanton nënën

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here