Dhurata Dora e ndez diskoteken "Black Diamond" S’ka asnjë dyshim që diskoteka shqiptare më moderne, më e bukur dhe më speciale është “Balack Diamond” në Gjermani, që mbetet vendi i kujtimeve të pa harruara për të gjithë shqiptarët dhe jo vetëm, shkruan “Kosovarja”.

Emrat më të mëdhenj të muzikës moderne shqiptare performojnë në skenën e madhe të kësaj diskoteke, ku atmosfera gjithherë arrin në maksimumin e saj. Së fundi në “Black Diamond” ka kënduar edhe Dhurata Dora, që është senzacioni i viteve të fundit, këngëtarja që sjell veç hitë.

Dhurata Dora ja arriti që ti ngrisë temperaturat në maksimum dhe të kënaq qindra të rinjë që ishin në diskoteken numër një “Black Diamond”.

Dhurata Dora e ndez diskoteken "Black Diamond"

Mbrëamja ishte e organizur nga “IB Events”./Kosovarja/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here