Dhurata ndryshe është një prej femrave më me stil dhe shfaqet çdo herë elegante dhe atraktive.

Ajo ka kohë që nuk ka sjellur një projekt të ri muzikor edhe pse asnjëherë nuk ka deklaruar se është tërhequr nga muzika.

Bëhet fjalë për Dhurata Ahmetaj e cila është mjaft e përfolur në mediat rozë dhe kjo për shkak të aktiviteteve në rrjetet sociale edhe imazheve të ndryshme që sjell.

Dhurata ndryshe është një prej femrave më me stil dhe shfaqet çdo herë elegante dhe atraktive.

Të fundi fotografi që ka sjellur këngëtarja u shfaq në një kostum në të zeza që reflektonte tërë shkëlqim.

Ndryshe, Dhurata e ruan me fanatizëm edhe jetën private duke mos zbuluar nëse është në një lidhje apo vazhdon të jetë beqare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here