Suitat ekskluzive të quajtura ”dhoma Beyonce” në spitalin e Nju Jorkut, po rrezikojnë jetën e nënave dhe foshnjave për shkak të çështjeve të personelit.

Në spitalin “Lenox Hill” në Manhatan, ku Beyonce lindi vajzën Blue Ivy këtë janar, nënat e pasura paguajnë deri në 1700 dollarë për një natë në dhomat private. Për to rezervohet një infermiere e veçantë që kujdeset për çdo nevojë te nënës dhe fëmijës, dhe ofron shërbimet e njejta siç i janë ofruar këngëtares së famshme.

Por, sipas infermiereve veterane, kjo bie në kurriz të nënave dhe bebeve që kanë me pak fat dhe para, në repartin e maternitetit. Nganjëherë, deri në 18 të sapolindur kujdesen nga vetëm një infermiere, ndërsa normalisht nuk guxon të jenë më shumë se tetë foshnja për një infermiere.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here