U nis me qejf të madh për të kalëruar por Devis Xherahu nuk ishte përgatitur se do të përballej me një kalë nursëz. Sapo i është afruar kalit ka rrezikuar të kafshohet prej tij.

Për fat të mirë në ato moment kali ndodhej brenda strehimit dhe, kjo e ka penguar që ti afrohet këngëtarit.

Xherahu e ka marrë me sportivitet këtë situatë duke e shndërruar në një moment të këndshëm humori me miqtë e tij. /Bluetooth/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here