Luis Fonsi, Daddy Yankee dhe Justin Bieber janë të lidhur zyrtarisht me Mariah Carey dhe Boyz II Men!

Pas 16 javëve të njëpasnjëshme, “Despacito” tani është lidhur zyrtarisht me “One Sweet Day” të Mariah dhe Boyz II Men për rekordin më të gjatë në garën Billboard Hot 100, raporton Billboard.

Mariah fillimisht mbajti rekordin midis 1995 dhe 1996, për më shumë se dy dekada.
Së bashku me të dhënat e Hot 100, “Despacito” kohët e fundit u bë videoja më e shikuar muzikore e të gjitha kohërave në YouTube. Deri tani, klipi ka mbi 3.4 miliardë shikime.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here