Këngëtarja e cila sapo ka lindur fëmijën e saj të parë, saktësisht me 20 tetorë, Adele, ka ra victimë e shakave pa krip në rrjetet sociale, dhe për më shumë disa prej tyre kanë qenë kërcënuese dhe ofenduese.

Një nga komentet më të famshme të këtyre ditëve lidhur me lajmin se Adele është bërë nënë ka qenë: Adele ishte shtatzënë? Mendoja se ajo ishte e trashë?

Ky koment është shpërndarë nga qindra përdorues të Twitter-it brenda pak kohësh.
Ato që janë më shqetësuese janë komentet të cilat flasin për shëndetin e fëmijës së vogël dhe madje tallen rreth mundësisë për të vdekur foshnja.

Një përdorues shkroi: Aw Adele lindi një fëmijë. A është i trashë dhe i hendikepuarr? Thjesht vriteni menjëherë.

Një tjetër spekulonte rreth këngëve që do të këndoj Adele tash e mbasë. “Ndoshta fëmija i saj do të vdes. Do të dilnin këngët më të bukura”. /indeksonline/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here