Ditën e djeshme, më 14 maj në Festivalin e Kanës në Itali është prezantuar filmi “Piratët e Karaibeve 4”, film i cili interperetohet nga dy akorët e njohur Johnny Depp dhe Penelope Cruz.

Që të dy kanë shkëqyer në zbritjen e tyre në tapetin e kuq, Depp, i veshur si një pirat i vërtetë dhe Cruz me një fustan të gjatë të mrekullueshëm i cili i nxirrte në pah elegacën e arritur pas lindjes së djalit pak muaj më parë.

Festivali i Kanës mbyllet mbrenda 22 majit me ndajrjen përfundimtare të cmimeve. Kryetari i jurisë është aktori i njohur Robert De Niro dhe pjesëtar të tjerë janë Uma Thurman dhe Jude Law.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here