Britney SpearsNjë grua e cila është shpallur fajtore për ‘shikim vjedhurazi’ në shtëpinë e Britney Spears është dënuar me tre vjet lirim me kusht dhe 240 orë shërbim ndaj komunitetit.

Miranda Tozier-Robbins ishte arrestuar në prill të këtij viti pasi ishte parë nga rojet e këngëtares në pronën e Britneyt në Kaliforni.

Ajo kishte thënë se po xhironte një dokumentar, megjithatë tani ajo është dënuar për hyrje pa leje në pronë dhe sjellje të parregullt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here