Dennis Hopper shtrohet ne spitalDennis Hopper eshte shtruar me urgjence ne nje spital te New York pas nje dhimbjeje te papritur .

Aktori Dennis Hoppet, 73 vjec, protagonist i “Easy Rider” eshte pare ne nje ambulance me nje maske oksigjeni te vendosur ne  fytyre.

Sipas zedheneses se tij, Sheila Feren, ylli i “Easy Rider” dhe “Blue Velvet”,Dennis Hoppet,u dërgua në spital mbrëmë për shkak të dhimbjeve në stomak .

Per kete motiv jane anuluar nje sere intervistash dhe shfaqje ne televizion, mes te cilave “Today” dhe “Late Night with Jimmy Fallon” ben te ditur zedhenesja e tij  Sheila.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here