Demi Moore vetem 48-vjece gjithomon  duket ne forme perfekte fizike dhe shpirterore.

Nuk kemi informacione nese aktorija perserit nderhyrjet estetike, te cilat i mohon sistematikisht, apo eshte efekti i partnerit te saj te ri qe e ben te ndihet gjithnje e re.

Madje ne nje feste ne Chateau Marmont,ne Hollywood, Demi performoi nje kercim para te pranishmeve duke marre shkas nga interpretimi i saj ne filmin “Striptease”.

Te gjithe u mrekulluan nga performanca e Demi Moore, perfshi ketu edhe Leonardo di Caprio edhe Jennifer Aniston.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here