Demi Moore dhe Ashton Kutcher janë futur në një betejë të egër rreth kushteve financiare të marrëveshjes së tyre të divorcit.

“Avokatët e Kutcher përpiqen të negociojnë për të gjetur një marrëveshje jashtë gjykatës dhe larg syrit të publikut”.

“Por ata ende nuk kanë arritur një marrëveshje rreth parave, pasi Ashton ka fituar shumë më shumë gjatë viteve të fundit të martesës së tyre, por ai nuk dëshiron të marrë më pak. Diskutimet mund të kalojnë edhe në një betejë të hapur në gjyq”, ka thënë burimi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here