Demat “nderpresin” filmin e CruiseDy persona kane mbetur te plagosur lehte ne Kadiz pasi shtate dema kane arritur te largohen nga skena e xhirimit te filmit “Knight & Day”, me Tom Cruise dhe Cameron Diaz, duke perfunduar ne rruget e qytetit spanjoll.

Nuk eshte hera e pare qe demat e mbledhur per prodhimin e filmit amerikan ikin per ne rruget e qytetit.

E njejta ngjarje kishte ndodhur edhe ne Sevilia ku ne javet e shkuara jane xhiruar disa skena.

Dje demat kane vershuar per rreth nje ore neper rruget e qendres se qytetit, perpara se te kapeshin ne plazhin e La Caleta-s.

Sipas ABC, komuna ka vendosur te nderprese xhirimet derisa te qartesohet sa me pare ngjarja nga kompania e prodhimit te filmit. /tch/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here