Copa të derdhura, dekolte të thella dhe ngjyrat të ndryshme, që të ngjajnë me një kokteil frutash vijnë nga sfilata e fundin në Lima, Peru. Jo veshje të tepruara dhe agresive.

Këto veshje na tregojnë një femër me klas, por që nuk heq dorë nga joshja.

Dekolteja është e hapur shumë, por pa arritur në ekzagjerime.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here