Deklarata e Safetea , i trondit fansatSafete Mustafa pas vdekjes së burrit u përball edhe me diçka vërtet të dhimbshme. Asaj ju “konfiskua” pasuria nga familja e burrit

Kjo deklaratë e dhimbshme saj e asaj kohe tronditi fansat e këngëtares.

“Mbas një muaji që m’ka vdek bashkëshorti, ka qenë dita e parë që jam largu nga shtëpia. Kam ardh te Zahidja me bujtë me vajzat dhe brava e derës më është ndërru . Për një moment s’kam mujt me besu që është tu ndodh diçka. Nuk dojsha as me besu. Disa njerëz që i kam pasë raportet shumë të mira? Vllaznit e Bujarit që i kam dashtë si vëllaznit e mi, e mos të flas për vjehrrën që nuk ka intervistë që nuk e kam përshëndetë. E kam dashtë e kemi qenë sikur nanë e bijë…”, tha Safetja /Kosovarja/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here