Mbrëmjet me miqtë i ka të shumta dhe me ta kalon këndshëm. Mezi pret fundjavën apo edhe ndonjë pasdite gjatë javës për të qëndruar me ta.

Dhe ajo që i pëlqen është vera, kryesisht ajo e bardhë të cilën Anjeza e ka qejf dhe madje mund të pijë më shumë se një gotë.

E teksa miqtë i thonë që të ketë kujdes me verën se edhe mund t’i bjerë në kokë, ajo i përgjigjet: Po nuk më deh një gotë verë mua more djemaaa…. Është thjesht çështje meditimi ose më mirë të themi, marrëdhënie shoqërore me gotën.

Dhe në fakt, momente meditimi janë vërtet këto për Anjezën, ku mendimet pale ku e kanë çuar vajzën e re. Ndoshta edhe për të menduar për princin e saj të ardhshëm. (Bluetooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here