Dedikimi i ëmbël i Vera Grabockës për për bashkëshortinËshtë një nga regjisoret më të dashura shqiptare, por gjithnjë është mjaft e rezervuar sa i përket jetës së saj private.

Megjithatë këtë Vera Grabocka nuk i ka rezistuar tundimit për të bërë një postim për bashkëshortin e saj, aktorin Timo Flloko.

Ajo ka ndarë copëza nga intervista e tij me moderatin Adi Krasta dhe e ka shoqëruar këtë postim me një zemër.

Dedikimi i ëmbël i Vera Grabockës për për bashkëshortin

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here