Bëri jo pak bujë debati virtual i mbrëmjes së kaluar midis këngëtareve Samanta Karavella dhe Marsela Çibukaj. Duke qenë se ky debat vinte në përballje këngëtarët me vokal të cilët kërkojnë cilësinë dhe këngëtarët rëndësi për të cilët kanë edhe klikimet por edhe ftesat në ‘club’-e, personazhe publikë shqiptarë u pozicionuan në krahët që mendonin se kishin të drejtë.

Një reagim ka ardhur edhe nga gazetarja Kozeta Kurti, e cila nuk ka ngurruar që ta shprehi hapur mendimin e saj, pa u fshehur dhe pa doreza pikërisht në statusin e Marsela Çibukaj-t. Ajo ka shprehur konsideratën që ka për Marselën, vokalin e saj si dhe për kolegët që mendojnë njësoj si Marsela por i ka kërkuar atyre që të jenë më të pranishëm tek publiku shqiptar me anë të këngëve të reja.

Reagimi i plotë i gazetares është si më poshtë:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here