Që janë fejuar, ky lajm nuk përbën më lajm. Por, ka shumë gjasa që çifti Linda Halimi dhe Davon Edwards të jenë një hap larg martesës.

Këtë gjë e ka bërë të ditur vetë menaxheri i këngëtares, duke iu referuar asaj si “Gruaja ime”. Në një dedikim për 8 Mars, Davon Edwards (Big D) uron gratë më të rëndësishme të jetës së tij, të cilat janë: nëna, motra dhe gruaja.

E meqë partnerja e tij është Linda Halimi, nuk është aspak çudi që çifti të jenë shumë pranë martesës. Bluetooth

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here