Moti kohë ka që nuk e kemi parë yllin e muzikës, Graig David, ndërsa tani është parë në pazhin e Majamit duke u dukur shumë muskulor.

Këngëtari 30 vjeçar ka deklaruar se kohëve të fundit ka ushtruar në mënyrë intensive me trajnerin e tij personal, me çka përfshihet edhe shumë vrapim dhe me pajisje të çuditshme, të cilën deri më tani nuk e kemi parë.

Por duhet cekur faktin, se këngëtari dukej shumë bukur, sa që njerëzit në rrethinë nuk munden të ndalen shikuarit të fotografisë./zhurnal/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here