Kanë kundërshtuar në formë të qartë për të gjithë se nuk ka kurrfarë krize në martesën e tyre, duke gjuajtur për toke çdo spekulim se martesa e tyre është në krizë.

Një fotografi ka treguar gjithçka, se sa janë të lumtur me njëri tjetrin dhe janë bashkuar në familje për të festuar ditëlindjen.

Ka qenë David Beckham ai që ka dashur të ndajë në Instagram foton në të cilën ai me gruan e tij shumë të bashkuar në një tavolinë së bashku me djalin e tyre Brooklyn 19 vjeçar, Remeo 15, si dhe Cruz 13. Çifti është shfaqur shumë unik. Victoria ka qenë e buzëqeshur dhe shume e bukur me një këmishë të bardhë, e rrethuar nga duart e burri të saj Davidit.

David ka shpërndarë këtë fotografi me një shkrim  ku shkruan “një mbrëmje e mrekullueshme. Gjithçka rreth familjes dhe kujtimeve

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here