David CoperfieldMagjistarin po e akuzon manekinia dhe ish-garuesja për Miss Uashington.  Vajza nga Siatle, 22-vjeçare, emri i së cilës nuk u publikua po e akuzon Coperfield për dhunim dhe kërcënime.

Ajo pohon se magjistarin e ka njohur në janar 2007, dhe se ai e kishte ftuar në ishullin e tij në Bahamas.
Coperfield (52) thuhet se e ka keqtrajtuar seksualisht vajzën e pastaj edhe e kërcënoi.

Avokati i magjistarit, Angelo Calfo dhe Patty Aiks deklaruan se akuza është ‘shembull i qartë i shantazhit dhe kërkim parash’.
Vajza e kishte dorëzuar padinë nga fundi i korrikut, pak para skadimit të afatit ligjor prej 2 vjetësh.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here