David Boreanaz u ka shprehur dhimbje të sinqerta adhuruesve të tij dhe ka falënderuar për përkrahjen e tyre, pasi ka rrëfyer se e ka tradhtuar gruan e tij.

Këta javë aktori i famshëm David pranoj se ka tradhtuar gruan e tij, Jaime Bergman.Ish e dashura e aktorit Gloria Allred kishte kërcënuar David se do ta publikoj historinë e tyre ne tabloidët amerikan.

David dhe gruaja e tij Jaime i janë nënshtruar një terapie për këshilla martesore dhe si duket David ka për tu ballafaquar edhe me ish të dashurën e tij.David në Twitter-in e tij kishte falënderuar adhuruesit e tij për përkrahjen që janë duke ia ofruar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here