David Beckham isha vetjak para se të kisha fëmijëBeckham thotë se ai ka qenë vetjak dhe e ka shëruar obsesionin me vetveten vetëm duke krijuar familje.

Ylli i futbollit, i cili rrit fëmijët Brooklyn, Cruz dhe Romeo me gruan Victoria Beckham, thotë se nëse nuk do të ishin fëmijët e tij, ai ende do të ishte interesuar për veten.

“Isha shumë vetjak më herët. Çdokush është.

Derisa bëni fëmijë nuk kuptoni se sa shumë kjo ndryshon jetën tuaj dhe se si ata bëhen prioriteti juaj kryesor në kuptimin e qenit të sigurt se ata janë oke, në të qenit të sigurt se ata janë të lumtur”, ka thënë David.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here