Sapo hyn në Prishtinë, imazhi i saj në një poster të madh të uron mirëseardhjen. Fytyra e saj e zgjedhur nga një kompani gjendet më tej në rrugët kryesore të kryeqytetit kosovar.

Është këngëtarja bukuroshe, Vesa Luma. Aktualisht po shijon plotësisht statusin e beqares. Ndihet më mirë se kurrë më parë. Klipe të suksesshme dhe gati një tjetër këngë e re, që do të prezantohet në pragverën që po vjen.

Por, Vesa e ka një pikë të dobët. Eshtë qeni i saj Ninu, me të cilin është më shumë se e lidhur. Fotot që ju sjellim sot e dëshmojnë shumë mirë këtë fakt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here