Meghan Markle me të vërtetë po përjeton një dashuri si në përralla.

Nga një vajzë e thjeshtë dhe aktore që i ka arritur të gjitha vetë, në një Princeshë që po pret një pasardhës për në fronin mbretëror të Britanisë, Meghan Markle po bën jetë të pabesueshme.

Këtë herë çifti mbretëror vijnë me fotografi shumë të bukura e gjithashtu romantike nga turneu i tyre në Australi, përcjell

 

Derisa shumë njerëz janë mbledhur për aktivitete të ndryshme që kanë përgatitur me rastin e ardhjes së tyre, një shi i madh ka bërë që ata gjatë gjithë kohës të përdorin ombrella.

Madje, një moment Meghan nuk ka hezituar aspak që ta mbajë çadrën për bashkëshortin e saj, derisa ai po bënte një fjalim.

Dukesha Meghan është shtatzënë dhe gjithë vëmendja këto ditë është tek ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here